Преместване и превоз на багаж, мебели в София

Преместване и превоз на багаж, мебели в София

Преместване на апартамент или офис в София и страната

Търсите ли безпроблемно преместване? Планирате ли да се преместите в София или страната? Ако отговорът и на двата въпроса е да, тогава търсенето ви свършва тук. Опаковане на вещите, мебелите отнема време, търпение и работна ръка. Необходими са усилия и опит за преместване на вашите стоки, офис техника или жилище. Това е предизвикателна работа и не всеки би се справил със задачата сам.

Чистичко е измислил удобен и брилянтен начин за преместване на своите клиенти. Нашите услуги са добре планирани и проектирани да отговорят на максималното удовлетворение на клиентите.

Опаковане на мебели и багаж

Ние сме опитни хамали и предоставяме пълна гама от хамалски услуги и услуги за пакетиране на домакинство, офиси и много други стоки. Ще бъдем от самото начало заедно с вас за безопасно, надеждно и невероятно лесно преместване на вашия имот и търговски стоки. Имаме екип от експертни професионалисти, които извършват цялата дейност с изключително внимание и всеотдайност.

Ние от хамалите Чистичко предоставяме цялостни услуги за преместване. Нашите услуги включват преместване на домакинства, опаковане и преместване на индустриални стоки, преместване на офиси, складиране и съхранение, товарни транспортни услуги и др. Ние също така предоставяме различни други услуги по преместване според нуждите и изискванията на клиентите. Нашите висококачествени хамалски услуги спечелиха бърза репутация сред клиентите и това ни кара да се гордеем.

Ние дълго време обслужваме хората с нашите качествени хамалски услуги на много икономична цена. Така че за всякакви видове преместване или товарни разтоварни услуги, свържете се с нас в удобно за вас време.

От 2009 г. насам сме помогнали на повече от 700 души, които никога не са знаели, че преместването на багажа може да бъде толкова лесно, разбира се, преди да ни намерят. Ние сме лицензирани и застраховани; следователно можете да сте сигурни, че вещите ви са в сигурни ръце. Ние сме изключително гъвкави и ви обслужваме от понеделник до неделя, всички 7 дни в седмицата. И не на последно място, наемаме само работници, които разбират стойността на вашето време и пари. За да получите незабавна безплатна оферта, попълнете формуляра за заявка и ни го изпратете. Нашият експерт ще се свърже с вас най-рано с най-добрите оферти. Моля, дайте ни възможност да ви доставим най-добрите услуги, за да улесните безпроблемно вашето преместване.

Съвети за опаковане и съхранение в наш склад

Ако се премествате на ново място или просто пътувате за дълго време или нямате достатъчно място в офиса или дома си, идва въпроса къде да складираме мебелите и вещите за определен период от време. Чистичко може да осигури изключителни съоръжения за съхранение, за да отговори на нуждите за съхранение на различни размери.

След като сте решили да резервирате вашето идеално съоръжение за съхранение, идва ред на вашето опаковане преди преместване. Може да се доверите на нашите опаковчици като предварително ще съставим план за опаковане след направен оглед. Ако имате план самостоятелно да го направите, ще ви дадем безплатни съвети тук. Опаковайте предметите за съхранение в качествени опаковъчни кутии, изработени от отличен материал.

ОТДЕЛЕТЕ ЕЛЕМЕНТИ В РАЗЛИЧНИ КАТЕГОРИИ:

Първото нещо, което трябва да направите е да се отделят всички елементи, за съхранение в различни категории, като например детски продукти, спортни съоръжения, снимки, книги, образователни неща, чупливи вещи, аудио и видео дискове, статуетки и така нататък. След като ги разделите на категории, не забравяйте да опаковате в кашони с различен размер според зададените категории.

СЪЗДАЙТЕ ОПИС:

От решаващо значение е да се създаде списък на всички елементи, за складови нужди, така че можете да проследите вашите вещи и лесно да ги следите. Той също така ви помага да намерите елементите, когато това е необходимо. Освен това, извършването на опис на предмети за съхранение може да помогне за предявяване на иск за застраховка срещу загуба или повреда вследствие на произшествия.

ОПАКОВАЙТЕ В ПОДХОДЯЩИ КАЧЕСТВЕНИ КУТИИ:

За да се уверите, че всички ваши елементи са опаковани добре трябва да използвате различен размер добро качество и твърда опаковка кашон или пластмасови контейнери. Можете да използвате и защитни опаковъчни материали като, одеяла, бъбъл фолио, уплътнителен стиропор за онези крехки и деликатни предмети.

Следвайте тези подходящи инструкции за опаковане на предмети за преместване, превозване и съхранение

Никога не претоварвайте кутиите за опаковане, когато имате по-тежки товари

За предпочитане използвайте малки кутии за опаковане на тежки предмети

Винаги поставяйте тежки предмети близо до дъното и по-леки предмети в горната част на кутията, за да избегнете повреда

Поддържайте предмета си за съхранение защитен от плесен, влага и прах с подходящо запечатване

За по-продължителна защита използвайте пластмасови контейнери

Наемете надеждна компания за опаковане, преместване и съхранение

Не забравяйте да маркирате всички кутии, за да идентифицирате лесно съдържанието на кутията

Профил на компанията и нашата цел

Нашата мисия е да предоставим решения за преместване от световна класа, като предлагаме на нашите клиенти безпроблемни програми за управление на преместването. Нашият бизнес подход се основава на отдаденост, почтеност, точност и коректност. Може да се възползвате от всички наши услуги с предварителна заявка. Отворени сме за всякакви въпроси. Позвънете или пишете на нашата поща. Наш служител ще предостави индивидуална цена за вас според нуждите и изискванията ви.


С Грижа Към Природата

Ние изхвърляме Вашите отпадъци на обособени за целта сметища! Грижим се за природата, защото тя е на всички нас! Да се погрижим заедно за нея! Тя го заслужава!

Не чакайте, обадете ни се сега!