Изхвърляне на мебели от жилища

Изхвърляне на мебели от жилища

Услугата демонтаж, сваляне, товарене и извозване на мебели от домове и офиси се извършва от квалифициран екип с опит като гарантираме бързина и адекватно обслужване. Цената за такъв тип услуга е различна според броя на мебелите, но ние имаме решение за това – оглед на място и офериране на мига. Целта е да можем да предложим услугата почистване на жилище с правилния брой работници както и обема на транспортното средство което да е съобразено с количеството на битовите отпадъци. Обикновено извършването на услугата се осъществява от двама товарачи но при по мащабно изхвърляне и повече хора като бройката варира от 4 до 6 работници.
Цената за напълването на един камион 16 кубика плътно е 200 лв. с товарене, транспорт, такси. Приемаме поръчки и за малко количество отпадъци, дори за един диван, но когато решите да направите заявка и тя е за същия ден, времето за реагиране на екипа ни до посочен от Вас адрес е 1,30 ч. Цената за този тип услуга е 60 лв. с натоварване и извозване. Забранява се изхвърлянето на старите мебели до контейнера за смет пред блока. Имаме случаи в които ни позвъняват клиенти да им приберем вещите оставени до кофата понеже “никой” не ги е прибрал. Обикновено контролните органи от общината идват по сигнал подаден от съседи, а актовете не са малки.

Клошарските боклуци събирани с години създават доста главоболия на съседи, зловонието е доста неприятно, гледката също. Чистичко еу предлага услугата оглед и оферта, събиране в огромни чували, пакетиране, изнасяне и товарене на наш транспорт, извозване на депо за смет. При огромни количества боклук и когато се налага да се правят няколко курса с превоза отстъпката от цената е 20%. Ако сте решили сами да си почистите ненужните вехтошарски отпадъци, ние предлагаме услугата само транспорт. Цената е 80 лв. на курс. Може да се възползвате и от хамалска услуга без транспорт, но цената е по договаряне.

Събота, неделя и празнични дни също работим, но за да бъдете спокойни е добре заявката да се направи 2-3 дена по рано. Почистването и замитането също е включено в услугата извозване на битови отпадъци от офиса или дома.
Цените са без ДДС. Може да заплатите в брой или по банков път.
Можем да съдействаме и при складирането на вещите ако не сте сигурни дали да ги изхвърлите или се колебаете какво да ги правите. Складова база за всякакви мебели и стоки може да ги съхраните при нас за кратко или дългосрочно време. За по дълъг период предлагаме отстъпки. Цената е 812 лв./кв. според времето на престой.

Чистичко еу предлага винаги качествени услуги и когато клиентите са доволни се чувстваме удовлетворени от свършената работа.

                                                      Извозване на строителни отпадъци

                                                      Чистене на мазета и тавани

                                                       Цени за извозване на отпадъци


С Грижа Към Природата

Ние изхвърляме Вашите отпадъци на обособени за целта сметища! Грижим се за природата, защото тя е на всички нас! Да се погрижим заедно за нея! Тя го заслужава!

Не чакайте, обадете ни се сега!