Контейнери за строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци

Цените които предлагаме за извозване на строителни отпадъци с контейнери 4 кубика са описани Виж ЦЕНИ. Може да наемете контейнер от нас за различен период от време като цената е 120 лв с ДДС. Плащането става след като се достави контейнера. Периода в който може да ползвате контейнера независимо от големината му е от 1 седмица до месец. Може да изхвърлим периодично и Ваши контейнери един път на месец или годишно. Цената се договаря.

Ако желаете да наемете работна ръка с контейнер за почистване на терен, двор, складове или друго ЦЕНИТЕ са 170 лв. за 4 кубика и 250 лв. за 7 кубика с включена такса и работна ръка. Огледите са задължителни, а посочените цени варират. От значение е разстоянието за носене на отпадъците, обема на боклука.
При тесни проходи, стръмни терени проходимостта на един контейнер поради големината му става невъзможно, ние можем да го заменим със самосвал 2,5 тона с вместимост 3 кубика. Разполагаме и с 5 тона самосвал – 6 кубика вместимост. Разнородните отпадъци се извозват с точно подбран транспорт за да се вмести във Вашия бюджет. За тази цел можем да се договорим за оглед в удобно за Вас време. Предлагаме транспортните средства с или без работници. Позвънете ни за повече информация на посочените телефони или ни пишете, ще отговорим веднага на подадената заявка.


С Грижа Към Природата

Ние изхвърляме Вашите отпадъци на обособени за целта сметища! Грижим се за природата, защото тя е на всички нас! Да се погрижим заедно за нея! Тя го заслужава!

Не чакайте, обадете ни се сега!